miercuri, 19 septembrie 2018

Cum îți alegi un aparat de aer condiționat

M-am amuzat cu ceva timp în urmă, când Buhnici și-a montat un aparat de aer condiționat la sediul unde își făcea review-urile, doar pentru a constata că l-a ales prost și că îi face un zgomot infernal, așa că a trebuit să și-l dea jos și să-și pună altul. Cum ar veni, așa pățești când crezi că ești expert în toate tipurile de gadgeturi! :D În orice caz, legat de aer condiționat, dacă vrei să nu ai probleme, ar trebui să-ți cumperi un aparat de aer conditionat cu montaj inclus, deoarece firma care ți-l montează îți va da și niște informații despre el și îți va spune dacă merge sau nu merge la ce vrei tu să îl folosești.

Cum să compactezi manual gunoiul

Sunteți la curent cu ultima controversă din Social Media, legată de Coca Cola? Pe scurt, cunoscuta firmă ar fi alocat ditamai bugetul (250.000 de euro) pentru o campanie cu vloggeri români, printre care și Ilie Bivol. Cetățeanul e în centrul unor scandaluri legate de faptul că a cerut donații ca să-și reconstruiască casa arsă, filmându-se cu părinții lângă ea, înainte ca pompierii să declare că acolo n-a ars nimic ci doar s-au afumat câteva lucruri, că atrage minori într-un grup de Forex și alte asemenea. Câțiva le-au atras atenția celor de la Coca-Cola, iar răspunsul ar fi fost că știu, dar la ce comunitate are omul (peste un milion de abonați), își asumă. Unii au scris despre asta, iar Răzvan Baciu a făcut chiar un clip video:

Rochii scumpe vs rochii ieftine

Vreau să vă fac o confesiune: îmi place albul. Și pentru că îmi place albul, rochiile din imaginile de mai jos sunt ambele albe. Dar la fel de bine puteau fi roșii, negre sau albastre, deoarece nu culoarea constituie tema articolului de față, ci prețul. Așadar, care sunt avantajele unei rochii scumpe, ca cele din aceste imagini, și de ce se vând totuși rochii ieftine? Sau invers.

marți, 18 septembrie 2018

5 sfaturi pentru cumpărarea unei mobile de calitate

Așadar, vrei să-ți cumperi o mobilă nouă cu care să-ți redecorezi locuința? Sau poate te gândești să cumperi o piesă de mobilier pentru camera copiilor, ori pentru sediul firmei tale? Iată mai jos câteva elemente esențiale de care ar fi bine să ții cont în căutarea ta, astfel încât să faci o alegere cât mai bună:

duminică, 16 septembrie 2018

Curiozități despre sticla laminată

Sticla laminată este una dintre cele mai rezistente sticle fabricate de om. În general se obține prin suprapunerea a doua sau mai multe straturi de sticlă, între care se intercalează unele folii sintetice, practic foliile de laminare, care au rolul că în cazul spargerii, cioburile rămân atașate pe folie și nu produc accidente în exterior. Există mai multe categorii de sticlă laminată ce se utilizează în varii domenii, cum ar fi la parbrizele mașinilor, la geamurile sau pereții unor locuințe, dar și la geamurile antiglonț ale vehiculelor blindate.

joi, 21 iunie 2018

Magazinul meu de birotică

Uneori găsești câte un magazin care îți place place și devine singurul loc din care îți iei anumite produse. Ăsta e un lucru mișto, care te distanțează de masa amorfă de oameni ce-și cumpără bunurile fără discriminare, adică neinteresați de a găsi, ca tine, calitatea absolută. Cu câțiva ani în urmă, de exemplu, îmi cumpăram majoritatea discurilor optice de la un magazin de papetărie dintr-un oraș învecinat, aflat la 25 km de al meu. Pentru că acolo găseam DVD-uri Vertabim originale, cu suprafață AZO. Și când zic originale mă refer la faptul că erau produse de Mitsubishi, nu de taiwanezii de la CMC Magnetics, lucru pe care îl puteam determina la o scanare cu Nero DiscSpeed, iar cantitatea de erori PIE/PIF de după inscripționare era mult mai mică decât în cazul DVD-urilor normale. Într-un cuvânt, erau the real stuff.