sâmbătă, 20 octombrie 2018

The Unique, sau ce-și doresc cu adevărat femeile

 
Se spune că Freud a studiat toată viața psihicul feminin și tot n-a înțeles ce vor femeile. Ei bine, dacă vrei să cucerești o fată, te invit să citești mai departe, deoarece în rândurile următoare îți voi dezvălui secretul pe care Freud nu l-a înțeles după o viață de psihanaliză și care îți va putea deschide calea către inima alesei tale. :) Da, știu, sună a promisiune de tip clickbait, dar în realitate lucrurile sunt foarte simple: oricât de sucită ar fi mintea unei femei, toate se dau în vânt după o pereche de cizme sau o haină frumoasă, de calitate!

joi, 20 septembrie 2018

Spune-mi ce ușă ți-ai luat...

 
Buffon spunea că omul este stilul însuși. Personal am cunoscut sau am cunoștință de oameni care și-au cumpărat mașini scumpe, pentru că deh, dau bine la public, dar nu au bani de benzină să meargă unde vor cu ele, sau se plâng tot timpul că e scumpă. Oameni care trăiesc prin diverse țări străine, pentru că deh, sunt în Franța sau Spania sau [inserează numele țării aici], dar le trimit părinții bani de acasă. Și oameni care pe din afară și-au aranjat casa foarte frumos, dar înăuntru le curge apa de la robinet tot timpul.

Cum cauți un treninig din bumbac pentru copii

 
Ok, nu sunt expert în îmbrăcăminte și nici la curent cu ultimele trenduri din moda. Dar moda nu ne interesează. Moda este lipsită de interes, pe de o parte pentru că se demodează repede și pe de alta pentru că aproape toate brandurile de haine, treninguri, tricouri etc produc articole de vestimentație în pas cu moda. Deci, le găsim peste tot. Întrebarea este: pe care le alegem? Iar criteriul de selecție este o medie aritmetică :) între calitate și preț.

miercuri, 19 septembrie 2018

Cum îți alegi un aparat de aer condiționat

 
M-am amuzat cu ceva timp în urmă, când Buhnici și-a montat un aparat de aer condiționat la sediul unde își făcea review-urile, doar pentru a constata că l-a ales prost și că îi face un zgomot infernal, așa că a trebuit să și-l dea jos și să-și pună altul. Cum ar veni, așa pățești când crezi că ești expert în toate tipurile de gadgeturi! :D În orice caz, legat de aer condiționat, dacă vrei să nu ai probleme, ar trebui să-ți cumperi un aparat de aer conditionat cu montaj inclus, deoarece firma care ți-l montează îți va da și niște informații despre el și îți va spune dacă merge sau nu merge la ce vrei tu să îl folosești.

Cum să compactezi manual gunoiul

 
Sunteți la curent cu ultima controversă din Social Media, legată de Coca Cola? Pe scurt, cunoscuta firmă ar fi alocat ditamai bugetul (250.000 de euro) pentru o campanie cu vloggeri români, printre care și Ilie Bivol. Cetățeanul e în centrul unor scandaluri legate de faptul că a cerut donații ca să-și reconstruiască casa arsă, filmându-se cu părinții lângă ea, înainte ca pompierii să declare că acolo n-a ars nimic ci doar s-au afumat câteva lucruri, că atrage minori într-un grup de Forex și alte asemenea. Câțiva le-au atras atenția celor de la Coca-Cola, iar răspunsul ar fi fost că știu, dar la ce comunitate are omul (peste un milion de abonați), își asumă. Unii au scris despre asta, iar Răzvan Baciu a făcut chiar un clip video:

Rochii scumpe vs rochii ieftine

 
Vreau să vă fac o confesiune: îmi place albul. Și pentru că îmi place albul, rochiile din imaginile de mai jos sunt ambele albe. Dar la fel de bine puteau fi roșii, negre sau albastre, deoarece nu culoarea constituie tema articolului de față, ci prețul. Așadar, care sunt avantajele unei rochii scumpe, ca cele din aceste imagini, și de ce se vând totuși rochii ieftine? Sau invers.